Cizellállt modellezés, pontos hosszkontroll

Cizellállt modellezés, pontos hosszkontroll
Előfizetek

Kép

Ahogy az idők, úgy a trendek, divatok is változnak. Azt mondják nincs új a nap alatt és ez valóban így is van, a stílusok ismétlődnek az idők múlásával. Ennek is köszönhető, hogy ismét divatos viseletnek számít férfiak körében a szakáll, a bajusz és a borosta. Akármelyik fazont is választjuk, van egy szakáll- és hajnyíró gép, mely bármelyik feladatra tökéletesen alkalmas: a Panasonic ER-GC71 szakáll- és hajvágó gépe.
A szakállnövesztés tehát ismét trendi, ahogy a hajvágás otthon fejlődik, úgy fejlődnek a haj- és szakállnyíró gépek is. A tervezők rájöttek, hogy sokkal kifizetődőbb egyesíteni a két gépet, így ma már a legtöbb villanyborotva nem csak haj, hanem szakáll- és bajuszigazításra is alkalmas, így a Panasonic is természetesen ebbe az irányba indult el.
A mai elektromos borotvák sokkal hatékonyabbak és kíméletesebbek, mint eldobható, műanyag társaik. Hosszútávon sokkal inkább megéri egy jó minőségű, hatékony haj- és szakállnyíró gépre beruházni, mint bizonyos időközönként eldobható borotvákat vásárolni. Emellett a hatékonysági fokuk is sokkal alacsonyabb a műanyag borotváknak, hiszen ezeket rövidtávra tervezik és nem minden esetben a legjobb alapanyagokból gyártják. Jobban igénybe veszik a bőrt, így sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani a borotválkozás előtti és utáni bőrápolásra is. A legkényelmesebb megoldás persze a hosszú szakáll lenne, ám a férfi szőrtelenítés sokat fejlődött, így már kevésbé idő- és energiaigényes tevékenység, mint korábban. Ehhez természetesen hozzátartozik a végleges szőrtelenítés is férfiaknak, azonban egyrészt ez még kevésbé népszerű, másrészt az arcon egyébként sem célravezető. Hiszen a szakáll és bajusz előnye éppen az, hogy viselője időnként változtathatja a hosszt, vagy a fazont kedve szerint.

A másik alternatíva a villanyborotva, mely lehet a hagyományos egyenes vonalú, vagy körkéses borotva. A Panasonic ER-GC71 a hagyományos formában teljesedett ki, maximális teljesítményt nyújtva, a könnyű kezelhetőség és elérhető árkategória mellett. Ez a Panasonic borotva kiváló teljesítményt nyújtott mind hajnyíróként, mind a szakállnyíró teszteken. Rozsdamentes acélpengéit 38 különböző hosszra állíthatjuk be 1 mm-től egészen 20 mm-ig. Ergonomikus kialakítása révén tökéletesen illeszkedik használója kezébe, így milliméter pontosan tudjuk formázni a szakállat, vagy a bajuszt. Ezt egy hagyományos eldobható borotvával szinte lehetetlen kivitelezni és a hatás sem mindig 100%-os. A mozgó penge, hátrafelé vékonyodó éllel azokat a szőrszálakat is megragadja és levágja, melyek gyakran kimaradnak más termékek használatakor.

A Panasonic szakemberei olyan villanyborotvát alkottak, mely a legjobb minőségű alapanyagokból készült és vízálló, leöblíthető házának köszönhetően nagyon könnyen tisztítható. Ez természetesen igaz a borotva többi alkatrészére is, így használójának egyszerű dolga van, ami a higiéniát illeti. Vezetékkel és anélkül is használható, így a zuhany alatt, vagy akár utazás közben sem kell nélkülöznünk a készüléket.
A haj- és szakállnyíróhoz két adapter tartozik, így ezek cserélése különböző fazonok kialakítását teszik lehetővé. Hiszen az igényes megjelenéshez nem csak a pontos, fazonra nyírt szakáll, vagy tökéletes formájú bajusz, de a megfelelően nyírt frizura is hozzátartozik.

A Panasonic ER-GC71 szakáll- és hajnyírója tehát minden tekintetben megfelelő választás akár a hajunkat, akár az arcszőrzetünket, akár mindkettőt egyszerre szeretnénk rendben tartani az igényes megjelenés érdekében. Természetesen a fejlesztők a kedvező árról sem feledkeztek meg, a villanyborotva teszteken tökéletesen teljesítő készülék kifogástalan ár-érték arányban kapható. Minden férfi bátran választhatja kortól és stílustól függetlenül.

Most komolyan, miért nem volt eddig csillaga a Walk of Fame-en Snoop Doggnak?

November 19-én éri a megtiszteltetés a szabad szájú rappert.

Dirt Man - Stan Lee utolsó, még be nem mutatott szuperhőse

A lányával közösen alkotott karakter hamarosan bemutatkozhat a Marvel-univerzumban.

A Trónok harca önfejű gigolójára bízzák a Star Wars-sorozat főszerepét

Pedro Pascal központi figura lesz a Mandalorian-projektben.

E-mail-baki miatt nem lett válogatott az Inter-játékos

Keita Baldé és a szenegáli szövetség munkatársai is foghatták a fejüket.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés EXCLUSIVE magazinnal 11 945 Ft helyett (10 lapszám) csak 5950 Ft! A Playboy Exclusive különszámot a megjelenéskor, december 6-án postázzuk.

Csak 5950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem