AZ ÖT LEGMENŐBB TENISZPÁLYA A VILÁGON

Előfizetek

5. Emerald Cay magánsziget ,Turks and Caicos

A pályát a Karib-tenger öleli körbe, magántulajdonban van, de bérelhető. Valószínűleg nem a pálya kiadásból éldegél a sportbarát tulajdonos.

Kép

4. Astor tenisz pavillon, Rhinebeck, New York

Ava és John Jacob Astor IV építette a tenisz pavillont családi használatra 1902-ben. A fedett salakos teniszpálya mellett található még itt bowling pálya, lőtér valamint az Egyesült Államok első fedett uszodája is itt épült fel. A fal ugyan egy kicsit közel van, de azért elég elegáns a létesítmény. A világ salakos pályái közül a legmenőbb.

Kép

Harris sziget, Skócia: Bunabhainneadar teniszpálya

Mike és Peggy Briggs üzemelteti ezt a gyöngyeszemet egy órányi repülő útra Glasgow-tól. A csend és a nyugalom garantált. Mivel a tulajdonosok skótok, valószínűleg birkákkal legeltetik ilyen egyenletesre a füvet. Tizenöt fontért bérelhető a világ legtrendibb füves pályája, ahol ha nincs parnerünk a tulajok szereznek. Zseniális!

Kép

2. Burj Al Arabh

Agassi és Federer ütötte a labdát elsőként a világ legmagasabban fekvő teniszpályáján Dubaiban a Burj al Arab tetején. A pálya csak megrendelésre kerül kialakításra, hétköznapokon helikopter leszállóként használják. Itt egy nyerő ütés után a fellegekben érezheted magad, 210 méteres magasságban üthetsz lecsapást. Ezen a pályán nagyon fontos szabály, ha kiütötted a kerítés fölött a labdát, ne menj érte.

Kép

1. Serengeti Nemzeti Park, Tanzania, Singita Sabora Camp

Ennél menőbb nincs! Afrika egyik legszebb vidékén a szavanna közepén van egy pálya, ahol zsiráfok, zebrák és elefántok nézik a meccseket. Itt azért nem mindegy, hogy orosz lányok vagy oroszlánok szedik a labdát. Az 1900-as évek elején épült luxus apartmanokból kisétálva játszatjuk le életünk legemlékezetesebb mérkőzését.

Kép
Kép
Szuperdögös Playboy-modellt bolondít a belga futballista

A magánéletben nagyobb játékos, mint a pályán.

Jamaicai bobcsapat? Az ikonikus egység a téli olimpia titkos favoritja

A férfiak után a hölgyeknek is összejött a bravúr.

Ez az egészséges szokás sokat segít abban, hogy jobban szerepelj Tinderen

Ha szeretnél jobban teljesíteni a társkeresőn, nem csak a profilképedre és a jó nyitóüzenetre érdemes figyelned.

Az Instagram 5 legbefolyásosabb bugyimodellje

Alexis Ren és Candice Swanepoel képei mindent visznek.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft