Örült vagy fanatikus a férfi, aki levágatta az orrát, hogy a kedvenc szuperhősére hasonlítson?

30 ezer font és több mint 100 órányi műtét után bárkiből lehet szuperhős
Forrás: dailymail
Előfizetek

30 ezer font és több mint 100 órányi műtét után bárkiből lehet szuperhős

Ahhoz, hogy megértsük Henry Rodriguezt, hogy miért műtette át magát egy, a Marvel Univerzumban szereplő kevésbbé híres náci gonosz karakter hasonmásává. Tudni kell, hogy teljesen egészséges az elméje. 7 éves kora óta rajong Red Skullért, ahogy azt valószínűleg mindannyian tettük valamelyik képregényhős kapcsán, Henry azonban eldöntötte, hogy az egész fizimiskáját feáldozza a rajongása oltárán. Mindezen átalakulások előtt elmeorvosok is megvizsgálták és semmi olyan torzulást nem találtak, ami miatt megakadályozhatták volna az öncsonkítással járó tervet. Herry egy 3 éves gyermek apukája, akit gondodsan nevel és aki láthatólag teljesen megbarátkozott a ténnyel, hogy apának be lehet látni az agyáig.

Kép

Az egyetlen dolog, amiben nem tudok azonosulni Red Skullal, az a náci ideológia.

- Henry Rodriguez

Ezt a kis gondolatot, azért fontos leszögezni a félelmetes megelenésű ember kapcsán. Tortúrája 7 évesen indult, amikor meglátta kedvenc karakterét egy képregényben. Az egyenruhás gonosz azonnal rabul ejtette a kis Henryt, aki évekkel később megtette az első lépéseket.

Kép

Elsőként a homlokába rakatott implantátumokat, amivel megalapozta a fejformáját, utána jött a szemfestés, ami nem a klasszikus értelemben vett eljárással zajlott. Ebben az esetben ugyanis szemgolyótetkóról beszélünk, tehát Henry fektére tetováltatta a szeme fehérjét. Utána jöttek a tetoválások az arcán, majd végül egy öncsonkítással koronázza meg magát, levágatta az orrát.

Kép

Nehéz megérteni, hogy egy ember miért csinál ilyesmit, de ha azt vesszük, hogy a dohányzással elsorvasztjuk a tüdönket, akkor igazából belefér. Mindenki úgy érzi jól magát, ahogy akarja, viszont az is igaz, hogy ahogy a dohányfüstöt sem akarják sokan szívni, úgy egy megcsonkitott embert se szívesen nézni. De el kell fordulni és örülni, hogy nekünk van orrunk.

Henry Rodriguez a kisfiával
Henry Rodriguez a kisfiával

Jól érzem magam a bőrömben. A sok fájdalom ellenére ez a legfontosabb számomra. A családom pedig mindenben támogat.

- Henry Rodriguez

A legutolsó műtét során Herry bevágatta a nyelvét, ami szinte már semmiség a többihez képest. Azért felmerül a kérdés, hogy egy komolyabb szélviharban min megy keresztül a vörösfejú alakreformer?

Daily Mail

Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft