Indítsd be a csajod karácsonykor

Indítsd be a csajod karácsonykor
Előfizetek

– ajándéktipp haladóknak!

Kép

A karácsony a szeretet ünnepe – persze soha nem gond, ha a szeretet mellé betársul a szex, az izgalom, és gondolj csak bele, mi lehetne jobb ajándék, mint egy fülledt éjszaka a karácsonyfa alatt? Indítsd be a csajodat egy szexi meglepetéssel, Lakatos Levente új könyvével, A pillangók ébredésével!

Fehérnemű, parfüm, Káma Szutra? Ha a cél az, hogy a barátnőd (és persze te is) erotikus élményekkel gazdagodjatok az év legmeghittebb időszakában, akkor súgunk: ennél van jobb ajándék, Lakatos Levente könyveiből mindketten sokat „okulhattok”! A szerző elárulta, sok olvasója számolt már be arról, hogy a szerelmi életét fellendítette valamelyik könyve – legyetek ti a következők, lessétek el a főhős, Igor és kedvese, Liza trükkjeit és forrósítsátok fel a hangulatot otthon is!

A női olvasóim gyakran mondják, olyan pasit szeretnének, mint a Szigor-sorozat főhőse, Igor, aki nagymenő a szakmájában és határozott a szexben. Pontosan tudja, mit akar, és meg is kapja, de mindig odafigyel arra, hogy a partnere kielégüljön. Mi a trükkje? Talán a már említett határozottság és a változatosság, amely beindítja a hölgyeket – meséli a szerző. – Az első könyveim után kaptam olyan leveleket lányoktól, akiknek izgalmasabb és változatosabb lett a szexuális életük, sőt, odaadták a szerelmüknek is a könyvet, akiknek meg a teljesítményük lett jobb!

Kép
forrás: Lakatos Levente

Ha szeretnéd megvásárolni Levente regényét, az alábbi linken megteheted, és tuti, hogy izgalmas lesz számotokra karácsony estéje!

http://lakatoslevente.hu/apillangokebredese

Íme egy kis ízelítő a főhősök forró kalandjaiból!

Igor
„Amit adsz, azt kapod – ez a mai este mottója.
Liza immár anyaszült meztelenül megoldja az övemet, lehúzza a sliccemet, és a tenyerébe fog. Aztán a combomba marva feljebb tessékel az ágyon addig, hogy ajka éppen a férfiasságomhoz érjen. Először csak puszilgat, később a nyelve hegyével cirógat, végül a szájába fogad. Élvezettől részeg tekintettel bámulok le rá. Lehetetlenség volna elhessegetni a fülembe suttogó kisördögöt. A zsebembe nyúlok, előhúzom Liza nálam hagyott rúzsát, és a hüvelyujjammal lepöckölöm a tetejét, ami pattogva ér földet. Kiszakadok az imádott szájból, majd az állát szorosan tartva, vörösre pingálom az ajkait. Lehunyt szemmel hagyja, hogy mindezt megtegyem vele.
Immár vörös ajkával és fürge nyelvével olyan átszellemülten dédelget, hogy még nyöszörög is hozzá, mintha átélné mindazt az örömöt, amit nekem szerez. Ezzel felébreszti a komisz oldalamat. Előre dőlök, az ágytámlába kapaszkodom, és a csípőmet mozgatva húzom ki, majd tolom vissza magamat a szájába. Sok nő hevesen ellenkezne a pozitúra miatt, megalázónak tartanák, Liza viszont a kivételek táborát erősíti. Ha nem vigyázok, ettől a szemérmetlen helyzettől pillanatokon belül el- és egyben felsülök.
Kiszakadok a forró ajkak öleléséből és a hátamra gördülök. Liza lesegíti a combközépig csúszott nadrágomat. Egy szál feltűrt ujjú, a hátamon már átizzadt ingben fekszem, és nézem a minden értelemben csupasz Lizát, ahogy terpeszben a csípőm fölé térdel. A kezével izgat. Odapillantok. Milliméterek választanak el bennünket az összeforrástól.
– Hagyd, hogy…! – próbál önuralomra bírni, de az utasítása második fele sikkantásba torkollik, mert a csípőmet emelve belé hatolok.
– Mit szeretnél mondani? – kérdezem kihívóan. A válaszig biztosan benne maradok.
– Ma este… – nyeli az izgalmát. – Én irányítok.
Tulajdonképpen nincs ellenemre az ötlet.
Liza előre hajol, két oldalról megragadja, sőt ökölbe szorítja az ingem gallérját, majd az izgató ajkába harapva előre-hátra ringatózni kezd rajtam. A kezdeti, lassabb tempója egyre gyorsul. Ajka szétnyílik, és az enyémhez közelít, de egyikünk sem igyekszik a csókkal.
– Ne mozogj, te, szemétláda! – morogja közvetlenül a számba, és tovább gyorsít a vágtáján. – Most én keféllek téged!
Telenyögjük a szobát. A lezárt teraszajtó miatt a helyiség lassan levegőtlenné válik, befülled. Bekapcsolhatnám a klímát, de inkább tűröm, hogy patakokban folyjon rólam a víz, minthogy szétváljunk.
Az újra és újra egymáshoz csattanó altestünkre pillantok. A derengő félhomályban is jól látom, amint Liza a lehető legmélyebbre fogad. Feltüzel a látvány, és arra késztet, hogy jómagam is a tettek mezejére lépek. Nem bírom tovább mozdulatlanul, hiába kérte. Megragadnám Liza tarkóját, de ő mindkét csuklómat elkapja, és a fejem mellé szegezi a kezeimet.
– Ne… mozogj! – lihegi gyöngyöző homlokkal.
– Ne tiltakozz! – vicsorgok rá.
Kirántom a kezemet, ő a felsőtestével a mellkasomra zuhan. Egyik kezemmel teljes erőmből a fejét, a másikkal pedig a farpofáját szorítom, és hevesen dugni kezdem. Liza haja az arcomba omlik, néhány tincs rá is tapad, de a nyögdécseléssel telt szuszogása minden figyelmemet eltereli. Ömlik rólunk az izzadság, az ing a testemre tapad, sőt már az ágytakaróból és a lepedőből is csavarni lehetne a vizet. Liza ekkor finoman a fülcimpámba harap, nálam pedig elszakad minden cérna és áttörik az összes gát.
A csúcsra érkezve mindkét karommal szorosan magamhoz ölelem".

Dirt Man - Stan Lee utolsó, még be nem mutatott szuperhőse

A lányával közösen alkotott karakter hamarosan bemutatkozhat a Marvel-univerzumban.

A Trónok harca önfejű gigolójára bízzák a Star Wars-sorozat főszerepét

Pedro Pascal központi figura lesz a Mandalorian-projektben.

E-mail-baki miatt nem lett válogatott az Inter-játékos

Keita Baldé és a szenegáli szövetség munkatársai is foghatták a fejüket.

A Ferrari megcsinálta minden idők második leggyorsabb kerékcseréjét

A szezon leggyorsabb bokszkiállását abszolválták az olaszok Brazíliában.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés EXCLUSIVE magazinnal 11 945 Ft helyett (10 lapszám) csak 5950 Ft! A Playboy Exclusive különszámot a megjelenéskor, december 6-án postázzuk.

Csak 5950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem