Ilyen élmény eltölteni egy órát a piros lámpás negyedben

Ilyen élmény eltölteni egy órát a piros lámpás negyedben
Forrás: gettyimages
Előfizetek

Mindenkit érdekel, de nem mindenki meri megtenni. Egy történet az amszterdami éjszakákból

Mi van a halál után? Létezik felsőbb hatalom, ami az életünket irányítja? Milyen lehet az amszterdami de Walle-negyed? Az első két kérdés foglalkoztat a világon a legjobban, de azok még ráérnek. Megtudom mindkettőre a választ egyszer, de akkor már nem biztos, hogy meglelem bennük az örömöt. Ez utóbbit keresi mindenki, van is egy hely, ahol percre mérik. Tarts velem, és elmesélem, milyen a piros lámpás negyed.

- Szia! Hogy vagy?

- Köszönöm jól, és te?

- Őszintén szólva, kicsit izgulok. Hogy működik ez a dolog?

Ez idáig egy teljesen random sablonpárbeszéd, amit bárkivel lefolytathattam volna. Nos, az a bárki éppenséggel egy kurva volt az amszterdami piros lámpás negyedben.

- 50 euró a szopás, 100 a szex

-mondja némileg türelmetlenül, éreztetve, hogy igazán eldönthetném már, hogy meg akarom-e dugni, vagy sem. Persze, hogy meg akartam, hiszen vérbeli gazella volt, egy capuccino-költemény, akiről titkon mindig is álmodoztam. Nem volt kérdés, hogy elköltöm-e havi fizetésem jelentékeny hányadát, utólag visszagondolva, minden centet megért ez a kaland. Na, meg a második is.

Nem számítottam eleganciára. Nem is tudom, mire számítottam, el sem tudtam képzelni, hogyan fog zajlani ez az egész. Nem úgy mentem oda, hogy márpedig én most kurvázni fogok, ha törik, ha szakad. Csak úgy megláttam Rihannát megszégyenítő szépségét, és döntöttem.

Visszatérve az eleganciára, ha valaki azt mondja, hogy ezzel a jelzővel fogom leírni egy „ribibarlang” enteriőrjét, nyilván körberöhögöm. Pedig rendkívül kifinomult volt a dizájn, festmény a falon, gigantikus utcára nyíló ablakok, 18. századot megszégyenítő színvilág.

Elmondása szerint 22 éves volt, és négy éve pakolta a szenet a szexvonatba. Ez meg is látszott mozdonya technikáján, de elhatároztam, hogy nem fogom kipöfögni a fáradt gőzt az előjáték közben.

- Lassan lejár az időnk, el kéne menned.

Kicsit túl jól sikerült a fent említett elhatározás, így tovább apadt az a bizonyos bankszámla. Másodszor már sokkal magabiztosabb voltam.

Kép
forrás: getyimages

- Úgy nézel ki, mintha 16 lennél, nem akarok börtönbe kerülni

-mondja második házigazdám, s már repül is el a messzeségbe az a fene nagy arc. Előző légyottunkhoz képest ez egy Harry Potter-gardrób volt. Kit érdekel, mondhatnánk, de érdekes módon kicsit feszültebb voltam a rideg környezet hatására.

Ő is előre kérte a pénzt, majd teljesítette küldetését. Mintha belelátott volna a fejembe, szürreálisan fantasztikus technikával repített a csúcsok csúcsa felé, én meg csak nyögtem ott mint akiben épp felrobbant egy több kilotonnás eufória-bomba. Inkább kettő.

Kedves volt ő is, nem éreztem rajta, hogy nem létező töke tele lenne az egésszel, pedig már hajnali kettő volt, úgyhogy biztos nem én voltam az első behatoló. Sokkal kevésbé volt profán, illetve zavarba ejtő a dolog, mint azt előzőleg gondoltam, de lássuk is a prekoncepciókat és az ezekkel való kíméletlen leszámolást.

Kép
forrás: gettyimages

Oké ez mind szép és jó, de a piros lámpás negyed biztos maga a fertő!

Ritkán látni Budapesten tisztább utcát, mint a de Wallen kerület. A temérdek bulizó fiatal és a roskadásig telt kocsmák ellenére alig találni elpöccintett csikket is, a szemétről meg ne is beszéljünk.

Az viszont tényleg biztos, hogy csak a legkétségbeesettebb, legszerencsétlenebb gyökerek járnak oda némi mesterséges örömet lelni, meg nyálat csorgatni a nőkre.

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha egyszer azért fogok szentségelni, mert egy nyugdíjas csoport feltart az amszterdami piros lámpás negyedben. Pedig ezt is megtapasztaltam, és nem is ez volt a legmeredekebb élményem ezzel kapcsolatban. Ursuláék Karlsruhéból olyan alapossággal mérték fel a felhozatalt, mintha maguk is szívesen befizettek volna egy gyors numerára. (Aztán lehet, hogy nyílt is a bőrpénztárca és ez is csak egy újabb előítélet, hiszen miért ne vágyhatnának ők is egy kis kényeztetésre?!) „Na, most már tényleg nem lepődöm meg semmin” – gondoltam abban a bizonyos pillanatban, mikor az angol édesapa nyakában ülő szemtelenül fiatal kisfiú csillogó szemmel felkiáltott: „Meeeeen, look at those tits!”

Kép
forrás: gettyimages

A kurvák biztos buták, mint a föld, különben mit keresnének ott?

Erről persze nem tudok nyilatkozni, hiszen korántsem reprezentatív a minta, melyet magamévá tettem, viszont meghatározó élmény volt a második partneremmel lefolytatott utójáték-beszélgetés. „Orbán, ugye? Őt most nem annyira kedvelik az Európai Unióban. Nem féltek attól, hogy a közbeszerzésekkel kapcsolatos ügyeskedések miatt, elapad majd a pénzforrás, amiből a felújításokat finanszírozzák?” Ugyanazt gondoltam, mint a kedves olvasó, hogy ez egyszerűen nem történhetett meg. Nagyon is kimondta ezeket a mondatokat, méghozzá nem anyanyelvű létére szinte tökéletes angolsággal. Minden bizonnyal nagyon érdekes párbeszédet folytattunk volna, ha nem tessékel ki az ajtóban toporzékoló következő kuncsaft miatt.

Ezek a riherongyok biztos rengeteg nemi betegséget hordoznak, hogy jut eszébe bárkinek lefeküdni velük?

Valószínűleg ugyanolyan eséllyel hordoznak nemi betegséget, mint bárki más, tekintve, hogy csak és kizárólag óvszerrel hajlandóak bármire. Direkt rákérdeztem első kényeztetőmnél, aki biztosított róla, hogy csak az aktuális barátainak engedi, hogy gumi nélkül támadja.

Szegényebb maradsz egy óriási élménnyel, ha kihagyod a piros lámpás negyedet. Nem feltétlenül a numerák miatt (amiatt is!), nem kell mindenképpen kurvázni (de nagyon ajánlott), elég ha csak végigsétálsz, és egyből megérted, hogy mennyivel nyitottabbak az emberek.

Ha viszont meg akarod tapasztalni, hogy milyen egy vérprofival, aki pontosan tudja, hogyan juttasson el a csúcsra, akkor nyisd ki a szemed, a tárcád, a bőröndöd, az útleveled, majd tárd nagyra szállásod ajtaját, majd a piros fénnyel megvilágított ajtót, ezt követően nyisd ki a szád, a zipzárod és egyetlen dolgot zárj ki: mindent. Élvezd ki a pillanatot, mert nem fog sokáig tartani.

Olvasd el ezt is!
South Park - Jön a világ egyik legjobb animációs sorozatának 22. évada

A Comedy Central bejelentette, hogy szeptember 22-én érkezik az új széria.

Vb 2018 - Mutatjuk a világbajnokság álomcsapatát

A győztes francia válogatottból csak ketten kerültek be a legjobbak közé.

Mendy-módi: Így kell öt és fél meccsnyi idő alatt PL-t és vb-t nyerni

A Manchester City hátvédje az aktuális szezon nagy részét lábadozással töltötte, de így is hazavihetett két érmet.

Az oroszok tettek egy nagy lépést a láthatatlanság felé

A Rosztek tett nemrég hátborzongató bejelentést, fejet már most el tudnak tüntetni.

A vb legnagyobb sztorija: Pamela Anderson meztelen csávója poroltót vetett be a csapattársai ellen

Adil Ramit megzavarták kockulás közben, a válaszcsapásban nem volt köszönet.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os előfizetői akció!

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem