Mire vágynak a nők?

Ami biztos, hogy legalább heti 5 alkalommal akarnak szexelni, de csak úgy, ha a férfi néhány dologra különösen odafigyel.
Forrás: gettyimages
Előfizetek

Ami biztos, hogy legalább heti 5 alkalommal akarnak szexelni, de csak úgy, ha a férfi néhány dologra különösen odafigyel.

Egyet így elöljáróban már leszögezhetünk, a nőtársadalom egyre rosszabbul viseli, ha a férfi nem közelít és ez bizony egyre gyakoribb. Szexuális érdeklődésben tehát egyáltalán nincs hiány a nők részéről!

45% igen is kívánja legalább 3-5 alkalommal hetente az együttlétet, sőt 34% még ráadásul többször is igényelné naponta. Adalékként még, hogy 44% szívesen próbálna ki szexuális segédeszközöket is, 13% szívesen részt venne egy forró játékban, 13% lelkes anál gyakorló és egy privát pornóforgatásra csak kevesen mondanának nemet, rendkívül izgatónak találnák.

Persze álmunkban sem gondolnánk, hogy a vasárnap délutáni kedvenc sorozatunk megnézése után szívesen támadna le kedvesünk. Pedig így van, csak észre sem vesszük a sok kínálkozó alkalmat, közeledést.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! A szex 18 íratlan szabálya

Sokunkat izgat, illetve bizonytalanná tesz a szőrzet kérdés, vagyis, hogy a nők mit várnak el ezen a téren. Ebben is segítségükre lehetünk. 51% igényli a borotvált hátat (ha esetleg kis bundával rendelkeznénk), 23% tartja fontosnak, hogy a nemi szervünk borotvált legyen, 13%, hogy a mellünk és 9%, hogy a hátsónk.

Nagyon igénylik a hosszú előjátékot (50%), hogy kellőképpen bemelegedjenek a nagy menetre. Szerintük 1-2 pozíció bőven elegendő, de az profin kidolgozott legyen és jól működjön. Érdekes, hogy nem is az zavarja őket, ha hamar a csúcsra jutunk, sokkal inkább attól kapnak idegrohamot (38%), ha nem megy el a pasi. Érdemes tehát teljesen átadnunk magunkat, ellazulni és nagymamánk közelgő születésnapján elmélkedni.

Olvasd el ezt is!

Lassan már azt gondolhatjuk, hogy a nőknek soha semmi nem elég?

Szerencsénkre viszont 57% esküszik arra, hogy egy kiadós szex sokszor megoldja a bajokat, elcsitítja a balhét és nem utolsó sorban feszültség levezetésre sem rossz. Az viszont nekünk elkeserítő lehet, hogy csak 3% nyeli le a spermát, 7%-uk pedig kifejezetten élvezi, ha beterítjük őt nedűnkkel. Na, de hogyan is tegyük legénytejünket ízletesebbé? Habzsoljunk minél több ananászt és kivit!
Ha ezen is túl vagyunk, jobb ha tudjuk, hogy 7% még egy swinger klubba is szívesen ellátogatna velünk. Uraim! Tessék elkezdeni fűzni a kedvest, hátha.

Ja, a legfontosabb kérdés, ami minket egyfolytában foglalkoztat:
Mennyire számít a méret?

Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft