Öt tipp, hogy ne sülj fel az első bevetésen

A szex olyan, mint a pizza. Ha rossz, akkor is jó. Ettől függetlenül van pár dolog, amire érdemes odafigyelni.
Forrás: gettyimages
Előfizetek

A szex olyan, mint a pizza. Ha rossz, akkor is jó. Ettől függetlenül van pár dolog, amire érdemes odafigyelni.

Rengetegszer megnevettetted, konstans a haját igazgatja, kaján mosolya huncutul tölti be a teret. Magabiztos vagy, hiszen kifejezetten jól sikerült az első három randi. A tükörbe nézve önmagadat doppingolod, majd belépsz a hálószobába, és elbizonytalanodsz. Mi van, ha rossz lesz?

Lépjünk túl a kötelező körökön. Ezen felesleges feszülni, hiszen a szex olyan, mint a pizza. Ha rossz, akkor is jó. Első lépésként felejtsd el a maximalizmust, hiszen ez egy tanulási folyamat, egy igazi felfedezőút. Ezzel el is érkeztünk a második hasznos tipphez.

Sokan azt gondolják, hogy a szex közbeni beszéd tabu, pedig ez egyáltalán nem igaz. A kommunikáció kiemelten fontos az első alkalmak előtt, illetve közben. Egyáltalán nem ciki, például, megkérdezni a nőt, hogy melyik pózt preferálja. Még jobb, ha már valamelyik beülős randin szóba kerül a szex, de csak akkor hozd fel, ha egyébként is abba az irányba halad a beszélgetés.

Ha lehet, olyan helyen szálljon le a sas, ahol senki nem zavarhatja meg a röppályáját. Sokkal inkább el tudja engedni magát a nő, ha biztosan tudja, hogy anyuka nem fog benyitni a holnapi ebédről való konzultáció okán.

Nem árt felkészüli egy kicsit testileg a nagy napra. A szőr-kérdésben nem kívánunk állást foglalni, férfiak esetén tolerálható, hölgyeknél csupán mérsékelten. Gyakori tévhit, hogy a péniszre fújt dezodorért, vagy parfümért rajonganak a csajok. Ez már csak azért sincs így, mert a hatás csak rövid távú, pár perc után kellemetlen szagokat termel a test, miközben megpróbálja helyre állítani a bőrfelület kémiai egyensúlyát.

A lélek formába hozása is elengedhetetlen a sikerhez. Ha nem állsz rá készen, inkább kérj halasztást. A választottad értékelni fogja, hogy őszinte vagy vele, így egy rövid idő után még inkább kirobbanó élményben lehet részetek. Ha viszont már mindketten tépnétek a ruhát a másikról, akkor képzeld el, hogy milyen lesz. Fókuszálj a pozitív dolgokra, és biztosan nem érhet baj.

Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft