Kell nekünk az új iPhone?

A mai technológia újítások már nem akkorák, mint pár éve. Az Apple kiadta az új iPhone-t, ami kétségtelenül gyönyörű, gyors és modern. De kell ez nekünk?
Forrás: apple
Előfizetek

A mai technológia újítások már nem akkorák, mint pár éve. Az Apple kiadta az új iPhone-t, ami kétségtelenül gyönyörű, gyors és modern. De kell ez nekünk?

Ami említésre méltó, az az új külső, a Plus dupla kamerája és a vízállóság. Az új képrögzítő talán a legnagyobb extra, amivel tulajdonképpen kaptunk egy optikai zoomot, mivel a második kamera egy mini teleobjektív. Így amikor lusták vagyunk lépni egyet, már megoldja helyettünk a technika. Menő újítás, de ellennénk nélküle is.

Kép

Az új fényezés a jet black nevet kapta. A képek alapján valóban káprázatos készülék csak 128 és 256 gb-os tárhellyel lesz kapható, így ez marad a tehetős vásárlóknak szánt extra az apple kínálatában.

A telefon vízálló lesz. Valószínűleg, ha boardshortunk zsebében hagyjuk, amikor besétálunk az Égei tengerbe, akkor búcsút mondhatunk neki, de szakadó esőben már nyugodtan írhatunk sms-t. Ezzel szemben az újonnan bemutatott Apple Watch Series 2 viszont vízálló lesz, így már úszáskor is használhatjuk, sőt a aktivitásokban a vizisportok szerelmesei is találnak segítséget teljesíményük méréséhez.

Kép

Ami negatívum, hogy az Apple kiszórta a füllhalgató csatlakozóját. Mostantól a töltő veszi át a szerepét, amit egy átalakítóval tudunk majd a meglévő füleseinkkel használni. Ezt az átalakítót a cég mellékeli a dobozban, egy baj van csak vele, mégpedig ha elveszítjük. Nyilván megvan az ok, hogy változtattak – azon túl, hogy mindenki átálljon a Beatsre, de gondoljunk bele, hogy az átalakítós macerán túl a középre helyezett csatlakozó miatt kidobahtjuk a futáshoz eddig használt tokokat. Cserébe viszont a sima tokokat is, amik az új dupla hangszóró miatt nem lesznek kompatibilisek, az új készülék ugyanis kapott egy felső speakert is, ezzel is növelve a sztereó élményt.

Kép

Tegnap este azt is megtudhattuk, hogy milyen jó lesz nekünk az új Apple órában élni.

A külső nem változott, a legnagyobb újítás, hogy az óra vízálló lesz és megkapta a GPS-t, amivel mostantól telefon nélkül is sportolhatunk, az óra minden lépésünket pontosan rögzítiti majd. Eddig nem használhattunk teljeskörűen más gyártó által készített futóalkalmazásokat, így sokak kedvence a Nike running app is korlátozottan működött. A két óriás azonban most összefogott és kiadták az Apple Watch Nike editiont, ami külsejében és tudásában csak a futókért fog létezni. Azt gondolom, az Apple sok rajongót szerzett most ezzel a húzásával.

Kép

Az iPhone új színei szépek, a tudás űrtechnika, az új csatlakozó béna. Ennek ellenére a fél világ váltani fog és ez valahol rendjén is van, mert ez egy ilyen kor. Ha valaki most venne új telefont, a 6S remek döntés lehet! Az új iPhone október környékén érkezik hazánkba.

Kép
Kép

képek: gettyimages, apple

Lezárult egy korszak: Gyönyörűen búcsúztatták a Dodge Vipert - videó

A legendás Nürburgringen tette le utoljára névjegyét az amerikai etalon.

Elöl-hátul dupla élvezet: Jön a négykamerás mobil

Parádés képeket ígér a Honor 9 Lite.

A cseszegetés császára - Gordon Ramsey 5 legvadabb agymenése - videó

Nem csak dühöngeni tud nagyon az 51 éves sztárséf.

Game of Wars - Jön a 18+-os Csillagok háborúja?

David Benioff és D.B. Weiss kaptak egy külön sorozatot a Lucasfilmtől.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft