Nagy szexkaja teszt

Őszintén, valaha is vetted a fáradságot, hogy összekutyulj magadnak valamiféle vágyfokozót?
Előfizetek

Őszintén, valaha is vetted a fáradságot, hogy összekutyulj magadnak valamiféle vágyfokozót?

Szöveg: Ribánszky Zsolt

Számtalanszor hallottunk, olvastunk már a vágykeltő ételekről, italokról. Sokszor az arcunkba mondták, hogy mitől lesz nekünk jobb. Őszintén, valaha is vetted a fáradságot, hogy összekutyulj magadnak valamiféle vágyfokozót? Nos, ha igen, akkor a férfitársadalom elenyésző kisebbségéhez tartozol, ha nem, többségi pasi, akinek eddig eszébe sem jutott, hogy szex előtt ginzenget kellene rágcsálnia. Mi most elrágtuk előtte, minden más csodakajával és itallal együtt. Bájos Anikó pedig véleményezett.

Fűszerlexikon
A legkézenfekvőbb alanyoknak a fűszerek tűntek. Neki is futottunk a sarki szupermarket fűszeres pultjának. Került a kosárba szerecsendió, boróka, rozmaring, bors, szegfűszeg, vanília, fahéj, kömény, sáfrány és ánizs, szereztünk mentát és gyömbért is. Nos, nálunk a szerecsendió csak úgy, önmagában nem hozott mérhető eredménynövekedést (a neve pedig sugalmaz valamiféle fekete erőt), ráadásul az íze is büntető. A borókát a Jan Becher-féle oldatban teszteltük, így jól esett. Az ánizs kiborítóan tömény volt, a vanília ízlett, a rozmaring és a bors nehezen élt meg, a gyömbért limonádéval fogyasztottuk nagy élvezettel (ezt a trükköt még Szigligeten lestük el a vár alatti kávéházban). Összességében elmondható, hogy a fűszereket natúrban nehéz volt orálisan alkalmazni, az illatanyagok
azonban minden kétséget kizáróan emelték a férfi nemi hormonok szintjét a tesztszemélynél.


Ahogy A. látta: A kellemes fűszerillat engem feldobott. Az orálisan is tesztelt afrodiziákumok közül különösen jó volt a borókapálinka, a vaníliafagylalt és a gyömbéres limonádé. A szexuális teljesítményben viszont nem tapasztaltam átütő minőségjavulást. Jó volt, mint mindig, többletizgalmat csak az jelentett, hogy ezúttal a konyhapulton csináltuk…

Négylábú férfierő
Kevesen gondolnák, de a szakértők jelentős része az afrodiziákumok között tartja számon a sült és füstölt húsféléket, a bárányt és a borjút, a kecske-, illetve a tevetej különböző származékait. (Kollégánk a nőkben állítólag fallikus képzeteket ébresztő szarvasagancsra esküszik, lapzártáig azonban sajnos nem jutottunk hozzá őrleményhez. A teknőspáncélból, siklóbőrből, orrszarvból és párduc pöttyéből készített szerekhez meg elvből nem nyúltunk, ezek ugyanis illegális cuccok, az alapanyagok a kihalás szélén állnak.) Rendeltünk tehát egy nagy tányér báránypörköltet. Jól megborsoztuk – a fekete kincs is hozzátesz a férfierőhöz –, és ecetes almapaprikával is megturbóztuk. Az elegyet a szintén afrodiziákumként elkönyvelt vörösborral öblítettük le.
Ahogy A. látta: Imádom az erős ízeket, komolyan mondom, begerjedek a csípőstől. Már a vacsora közben éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége. Illetve tudtam, hogy nagyon is jó lesz.
Az utolsó pohár bor előtt én nyúltam át a farkához. Kemény volt, mint a kő. Szerinted? Vacsi után hihetetlen nagyot szexeltünk, elölről, hátulról, oldalról, mindenhogyan megcsinált. Vad volt,
de állatira élveztem. Nagyjából nyolc orgazmusom volt az este során. Nekünk nagyon bejött a báránypörkölt! Tízből nyolc nyuszifej.

Hatlábú nyalánkságok
A leghíresebb és talán a legősibb afrodiziákum a nünükék családjába tartozó kőrisbogár. Hiába vannak a kőkemény mellékhatások (heregyulladás, dizentéria), Marokkótól Venezueláig kaphatók a belőle készült ajzószerek. Alkalmazása életveszélyes, mivel a hatlábú (csoda)bogár teste 0,25–0,55 százaléknyi kantaridint tartalmaz, amiből 30 mg már halálos adagot jelent! Sok Rómeó adta már be a kulcsot kedvese karjaiban. Mi ezt a kockázatot, bármilyen nagy elhivatottsággal is álltunk neki a tesztelésnek, nem vállaltuk. Legyűrtük viszont a kínai piacon beszerzett cserebogárport. Olyan a cucc, mint valami finom fűszerőrlemény. Egy pohárnyi tejben kellett kiskanálnyit a remélt aktus előtt elkeverni. Megtettük. Megittuk. Nem volt íze.


Ahogy A. látta: Ezúttal sem vettem észre, hogy teszt üzemmódra váltottunk. Minden ment a maga módján. Egy kellemesen kimerítőt szerelmeskedtünk, számos izgalmas játékot bevetve. Szép este volt, semmire sem lehetet panaszom, bár kételkedem abban, hogy ez a tavaszi gyümölcsösök rettegett ellenségének köszönhetem.

Zöldség, gyümölcs
No, igen, ezen a fronton is ezernyi lehetőséget tartogat a természet. Rögtön indíthatunk a sárgarépával, amely már külleméből fakadóan is férfierőt sugároz. Elfogyasztása sülve, főve jót tesz sok mindennek, így a potenciának is. A másik titkos leveszöldség a zeller, amelytől már vidéki dédanyánk is komoly eredményeket várt. A szexológusok azt mondják, a kedves leveszöldség csak egyszerűen egészséges, és ezért tesz jót. Talán placebo, de Bálint kollégánk akkor is esküszik rá! Állítólag keményít a spárga, a borsó, a retek és a vöröshagyma is. Lehet tehát próbálkozni. A szépszemű A.-val mi azonban valami különlegesebbet akartunk tüzetesebben megvizsgálni. Így került a fókuszba az aranyárban mért csemege, a szarvasgomba. A csodálatos étket igazából a fűszernövények között kellene tárgyalnunk, gasztronómus szakértőnk azonban megnyugtatott, a legérzékenyebbek sem fognak felkoncolni, ha itt említjük. Úgyhogy maradt. Szarvasgombával megvadított borjúszűzérméket próbáltunk Somló-hegyi juhfarkkal.


Ahogy A. látta: Erre a tesztre tudatosan készültem.
Vadállat fehérnemű, fodrász, sminkes, magyarul mindent bedobtam. Nálam gyorsan beindultak a dolgok. És azt hiszem, lehet
valami a dologban, mert már az étteremből hazafelé rám nyomult. Konkrétan a jobb keze, alig két sarokra, a sebváltó helyett már a bugyimban matatott. Elképesztően szexi este volt, a kocsiban kétszer, otthon még háromszor mentem el. Neki legalább
háromszor volt elég, úgyhogy éljen a szarvasgomba!

Puha test, tartós keménység
A csigák sorsa az ókorban pecsételődött meg. Már Róma ínyencei is olyan étekként ismerték (el), amely extra férfierőt ad minden kohorszharcosnak. Puhatestfronton a másik nagy játékos az osztriga. Európában régóta kedvelt csemege, története szintén Bacchusig nyúlik vissza. Elevenen, néhány csepp citrommal ízesítve fogyasztják. Magas a fehérjetartalma, természetes sókat tartalmaz és gazdag cinkben, segítve ezzel a nemi hormonok képződését. Feljegyzések szerint Casanova élete végéig naponta több tucat osztrigát reggelizett, így minden rá váró hálószobában helyt tudott állni. Állítólag a kagylók héját is a fogával törte fel, hogy az utolsó cseppig kinyalja az eredeti cseppeket, amelyek meggyőződése szerint különös erőt kölcsönöztek a férfiasságának.

Ahogy A. látta: Lehet, hogy nagyon belemerült a Casanova-életműbe, de a kagylók után rajtam tornáztatta meg a nyelvét. Sajnos nem tudtam lemérni, hogy ő mennyivel jobban izgult fel, mint általában, mert én két és fél órát csak a plafont bámultam és élveztem. Fantasztikus volt. Szeretem az osztrigát!

Őszibarack vörösborban
Két érett őszibarackot 25 g cukorral, csipet fahéjjal, 3 dl vörösborral fel kell forralni. Tíz perc főzés után, a barackot kivéve, a lábasban maradt levet sziruppá kell sűríteni, végül az egészet a barackokra kell locsolni. Hűtő és tejszínhab. Kísérőnek adható mellé kecskesajt, friss füge.
Hatás: Kellemes, finom.

Lezárult egy korszak: Gyönyörűen búcsúztatták a Dodge Vipert - videó

A legendás Nürburgringen tette le utoljára névjegyét az amerikai etalon.

Elöl-hátul dupla élvezet: Jön a négykamerás mobil

Parádés képeket ígér a Honor 9 Lite.

A cseszegetés császára - Gordon Ramsey 5 legvadabb agymenése - videó

Nem csak dühöngeni tud nagyon az 51 éves sztárséf.

Game of Wars - Jön a 18+-os Csillagok háborúja?

David Benioff és D.B. Weiss kaptak egy külön sorozatot a Lucasfilmtől.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft