14 jel, hogy megvan benned mindaz, ami ahhoz kell, hogy milliomos legyél

A legtöbben milliomosok akarunk lenni. Egy kutatás ráadásul azt is bizonyította, hogy a pénz megoldja a leggyakoribb problémák 67 százalékát.
Előfizetek

A legtöbben milliomosok akarunk lenni. Egy kutatás ráadásul azt is bizonyította, hogy a pénz megoldja a leggyakoribb problémák 67 százalékát.

Szóval amellett, hogy nyaralód, Rolexed és jó kocsid van, az életben is kevesebb problémával kell szembenézned. A kevesebb gond pedig egyenes út a stressz csökkentéséhez. A kevés stressz pedig egyenlő az egészséggel és a boldog élettel.

Megmutatjuk, hogy mik azok a jelek, melyek a sikerhez és gazdagsághoz vezetnek. Ha mind a 14 igaz rád, exponenciálisan nő az esélyed arra, hogy a felső tízezerhez tartozz.

1.Épp az álmaidért küzdesz

A milliomosok 80 százaléka folyamatosan új dolgokon töri a fejét és gyakran álmodoznak persze később ezeket a vágyakat meg is valósítják.

2.Naponta olvasol

Imádsz olvasni és tanulni. Akár naponta órákig is. A kutatásban részt vevők 88 százaléka napotna legalább 30 percet töltött olvasással, hogy fejlessze magát.

3.Úgy gondolkodsz, mint egy tulajdonos

Mindig nagyban gondolkodsz, széles a látóköröd. Mindenben átveszed az irányítást. A milliomosok 91 százaléka döntéshozó.

4.Vállalod a felelősséget a tetteidért

Nem takarózol kitalált indokokkal, sőt, keresed azokat a helyzeteket, amikben felelősséget tudsz vállalni valamiért vagy valakiért.

5.Óvatos duhaj vagy

Elővigyázatos vagy, ha rizikóról van szó. Megcsinálod a házid, csak olyan feladatokat vállalsz, amikhez megvannak a megfelelő képességeid, viszont bátran kérdezel, fontosak a szakértők visszajelzései és minden új ötleted alaposan kidolgozd, mielőtt belevágnál egy új üzletbe.

6.Mersz lépni

Nem félsz, mivel…

7.Nem tartasz attól, hogy elbuksz

…a bukás számodra tanulás, semmi több.

8.Keményen dolgozol

Meg se kottyannak a túlórák, gyakran hetekig, hónapokig vagy évekig dolgozol keményen a siker érdekében. A kutatásból egyébként az is kiderült, hogy a gazdag emberek átlagosan napi 11 órát dolgoznak.

9.Folyamatosan új célokat tűzöl ki magad elé

Így jutsz egyre előrébb az életben. A kutatás résztvevőinek 80 százaléka célorientált ember volt. Rendszeresen tűztek ki új célokat, amiket aztán el is értek.

10.Mindig túlszárnyalod a hozzád fűzött reményeket

Fontosak számodra az értékek, mindig a maximumot hozod ki magadból, az elvártnál jobban teljesítesz.

11.Fanatikus vagy, ha kapcsolatokról van szó

Folyamatosan kommunikálsz a számodra fontos emberekkel. Felköszöntöd őket, érdeklődsz utánuk, a fontosabb élethelyzetekben is beszélsz velük. Küldesz köszönőkártyát, fontosak a nagyobb események a kapcsolataidban. A kapcsolat te valutád.

12.Jól kijössz másokkal

Az emberek szeretnek. Szeretnek veled dolgozni, üzletelni. Boldoggá teszed őket, lelkesek és optimisták, ha a közeledben vannak.

13.Csapatjátékos vagy

Mivel jól kijössz az emberekkel, csapatban is jól tudsz dolgozni. Senki nem csak magának köszönheti a sikereit. Minden gazdag ember mögött több segítőtárs is áll.

14.A barátaid is hozzád hasonlóan gondolkoznak

Olyanokkal veszed körbe magad, akik hozzád hasonlóan keresik a sikert.

forrás: playboy.com, gettyimages

Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft