10 Uber sofőr elárulja a legdurvább titkokat, amiket a kocsiban hallott

Könnyen lehet, hogy a bizalmas információk, amiket az utasok megosztanak a sofőrökkel a neten landolnak.
Előfizetek

Könnyen lehet, hogy a bizalmas információk, amiket az utasok megosztanak a sofőrökkel a neten landolnak.

Legközelebb, ha te is életed legnagyobb titkát osztanád meg a sofőrrel, jussanak eszedbe a következő sztorik. Az emberek okkal sírnak.

"Külföldi" út

Egyik este egy nagyon kedves lányt vettem fel, aki matt részeg volt Beült, elnézést kért, hogy ennyire sokat ivott és udvariasan megkérdezte, hogy tudnánk-e kicsit körözni lehúzott ablakokkal. Épp egy zacskót kerestem a kesztyűtartóban, ő pedig kidugta az egyik kezét az ablakon. Aztán megkérdezte, gondolkodtam-e már a halálon. Igennel feleltem. Ekkor mondta el, hogy rákos. Az agyában találtak egy daganatot, de sajnos a kemoterápia már nem segíthet, annyira előrehaladott stádiumban van. A szívem majd’ kiugrott a helyéről. A lány hozzátette, hogy haldoklik, de minden rendben lesz. Aznap este a kollégáival iszogatott, akik búcsúbulit rendeztek a tiszteletére, mert külföldre helyezték át.

“Azt nem mondtam nekik, hogy valójában nem külföldre utazom, hanem a mennyországba.” B@ssza meg. Kikapcsoltam az appot és egészen hazáig sírtam.

2+2=4

Két középkorú pár épp egy négyes szexet próbált leszervezni.

Larry és Jerry titkolóznak

2 férfi szállt be a kocsiba. Arról beszélgettek, hogyan titkolják el a kapcsolatukat a feleségeik és gyerekeik előtt. Elég durva.

Felemelő Uberezés

Egy srác szállt be a kocsiba, elmondta, hogy 20 éves és egy 18 éves lánnyal szexel mostanában. Erre csak annyit tudtam válaszolni, hogy jó neki, ő pedig azzal végott vissza, hogy ez egyáltalán nem így van, borzalmas az élete és bárhogy próbálja boldoggá tenni magát, nem sikerül. Hozzátette, hogy rendszeresen néz videókat öngyilkosságokról és bárcsak neki is meglenne a kellő bátorsága ahhoz, hogy eldobja az életét. Mesélte, hogy San Franciscóba utazik, az összes pénzét a nyaralásra költi, aztán leugrik a Golden Gate hídról. Szóhoz sem jutottam. Amikor megérkeztünk, csak annyit tudtam kinyögni, hogy remélem, jobbra fordul az élete. Erre visszavágott, hogy nem, sosem fog változni. Egyébként furcsa kérdéseket is feltett, például, hogy ha megütne, én visszaütnék-e. Erre azt feleltem, hogy inkább nem ütnék meg senkit, mire ő: “tuti, hogy szétrúgnád a seggem, egy gyökér vagyok.” Remélem, valaki segített már rajta az eset óta.

A nagy vallomás

Egy hosszú útra vállalkoztam, 25-30 percig tartott. Egy férfit vittem, aki már legurított pár pohárral. Késő volt, és láttam rajta, hogy valami bántja, tanácsot is kért tőlem. Elmesélte, hogy őrülten szerelmes a menyasszonya legjobb barátnőjébe. A menyasszonyával 4 éve vannak együtt, 1 éve jegyezte el és hamarosan megesküsznek. Szomorú volt hallgatni, az elmúlt 5 év minden pozitív és negatív élményét elmesélte. Persze közben megismerte a nő legjobb barátnőjét, akibe belezúgott, innen viszont zuhanórepülésbe kezdett.

Sajnáltam, mert láttam, hogy a menyasszonyát is szereti, hiába a legjobb barátnő. Tudta, hogy életének hátralevő részét úgy kell leélnie, hogy elnyomja az érzéseit, de ha szakít a párjával, álmai nőjétől kellene elbúcsúznia. Rendes fickónak tűnt, remélem jól van.

MDMA-s élmények

Egy 19 éves fiút és a barátnőjét fuvaroztam a San Franciscó-i pride hétvégéjén � legalábbis azt hittem. Amikor megérkeztünk a címre, csak a lány szállt ki. A srác megkért, hogy vigyem a Castro és 18. utca sarkára. “Csak akkor smárolok lányokkal, ha be vagyok állva”. Ebben a városban mindig történik valami furcsa.

Üzleti kapcsolatok

Egy párt szállítottam, akik egész úton a hátsó ülésen smároltak és azt ismételgették, mennyire szeretik egymást. Cukik. Kitettem őket, épp az sms-eimet néztem, amikor a hátsó ülésen megszólalt egy telefon. Rájöttem, hogy a pár egyik tagjáé lehet, én felvettem és mondtam, hogy ne aggódjanak, mindjárt odaviszem nekik. A férfi felesége volt, aki érdeklődött, hogy telik a férj üzleti útja…

Übervallomás

Egy lány és a testvére szállt be. A srác részeg volt, a lány józan. A szülinapos csaj előre ült, a fiú pedig hátra. Beletapostam a gázba és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy a lány barátja és bátyja vitték el ünnepelni, de összevesztek, a srác lelépett, a tesója pedig leitta magát. Elég szar szülinap volt. Ráadásul azt is elmesélte a lány, hogy a barátja rendszeresen bántalmazza. Elmondtam neki, hogy egyedül arra kell figyelnie, hogy boldog legyen és a párjának is ez lenne a szerepe, nem pedig az ellentéte. Erre sírni kezdett és hozzátette, hogy erre most jött rá. Szerinte teljesen normális volt, ha egy férfi bántja a nőket –még ha tettlegességig nem is fajult a helyzet–, és eddig meg sem fordult a fejében, hogy egy kapcsolat boldog is lehet. Szeretném azt hinni, hogy talált mást, akivel boldog lehet. A fuvar végén egyébként segítettem neki felcipelni a testvérét a lépcsőn.

Aki sokáig bírja, az biztos meleg

Két nő azt tárgyalta ki, milyen volt lefeküdni ugyanazzal a férfival. Abban egyetértettek, hogy akkora farka volt, hogy fájdalmat is okozott nekik és nagyon sokáig is bírta az ágyban, ezért biztos homoszexuális volt.

Túl sok információ

Egyszer egy olyan férfi utazott velem, aki mindent elmondott az ánuszán lévő szemölcsökről. Állítólag hatalmasak voltak.

forrás: playboy.com, gettyimages

Tangában ugrálva, rudakat megszelídítve készülnek az ünnepre a bombázók

Idén is kitettek magukért a Love adventi naptárának készítői.

Schürrle kazah barátnője nem győzi fotóztatni mellközét

Anna Sharypova hobbija mágnesként vonzza a követőket.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés