Ha mi csináljuk a bulikát...

A jó hangulat alapja a jó zene. Fontos, hogy mivel kényeztetjük a buli hevében érzékennyé vált szerveinket!
Előfizetek

A jó hangulat alapja a jó zene. Fontos, hogy mivel kényeztetjük a buli hevében érzékennyé vált szerveinket!

Olykor a legkülönbözőbb tesztelésre szánt termékek kerülnek az asztalunkra, legyen az egy új autó vagy egy stylus. Most egy Sony MHC–V7D hangrendszerrel örvendeztetett meg minket a sors.

A Sony jó érzékkel követi a világ vágyait és a fényképezőgépek és tévék erdejében a szórakoztató elektronikák egy másik családját is frissítette. Így jöttek létre a vezeték nélküli hangrendszerek, azok közül pedig a MHC–V7D nevű monstrumot kaptuk meg egy nyári parti erejéig.

Lefutom a kötelező kört mielőtt elmesélném, hogy mi történt földi létem egyik kedvenc bulija elején. A MHC–V7D egy szórakoztató központ, amit régen dvd vagy bluray lejátszónak hívtunk. Ha nagyon egyszerű akarok lenni, akkor azt mondom, hogy egy, a fent említett régebbi technikát kivettek a polcról és alátettek egy hangfalat. Összeköthető a tv-vel, rakhatunk bele cd-t vagy dvd-t és nem utolsó sorban lejátszhatjuk rajta a zenéinket, természetesen bluetooth-on keresztül. Semmi csatlakozó, semmi dock, csak a kékfog. És persze az elmaradhatatlan NFC egyérintéses csatlakozás az arra alkalmas készülékekhez.

Ami elsőre feltűnik ebben a szekrényben, hogy nagy. 22 kilót nyom, ami addig nem is lényeges, amíg nem akarjuk mozgatni. De ugye nyár van és ilyenkor sok a buli, ezért mindig cipelni kell valahova a zenét. Az én kalandom is így kezdődött. Egy külső helyszínes meetingre kaptunk meghívást, ahol a többórányi marketing és terjesztési fejtágítás (nem) utáni első dolgunk az volt, hogy bedugjuk a falba a Sonyt. Na jó, a második, mert előtte megkóstoltuk a vodkába áztatott gumicukrot. A buli azonnal felpörgött, a beépített fények elvakították az összes szomszédot és már kezdődhetett is a szórakozás. Meglepően gyorsan rájöttünk, hogy csak maximális hangerőn halljuk a Bulibáró rejtett harmóniáit, ami annyira nagy hangzavart okozott, hogy onnantól kezdve csak találgattunk, hogy mit mondhat a másik. Az 1440 W teljesítménynek és az újonnan kifejlesztett Sound Pressure Horn hangzásnak köszönhetően alaposan felkavartuk az állóvizet.

A beépített, mozdulatra reagáló hangmodul segítségével focimeccs és űropera hangulatot idéző kiáltások és zajok színesítették a bulikát, amit a fények játéka tett teljessé. Egy suhintás a kezünkkel a panel fölött és máris zúg flanger, a visszhang és még sok más effekt, segítve az alkalmi dj-k dolgát, akik bonyolult munkájukat a medencéből is irányíthatták, mivel egy erre szolgáló applikációval mobilról is vezérelhető a Sony MHC–V7D.

A buli további részére nem emlékszünk. Arra viszont igen, hogy új barátunk szerves része volt. Habár 22 kilót nyom, mindenhova vittük magunkkal.

Könnyen kezelhető, okos termék, ami nem mellesleg párban is használható. Fényei és effektmodulja révén pedig bármilyen buli elengedhetetlen kiegészítője lehet, a leánybúcsútól a lakodalomig. Kisebb szórakozóhelyek, kocsmák, művházak legjobb barátja, és még attól sem kell félni, hogy nem bírja a strapát. Hogy milyen strapát? Az mindegy! Bírja!

Szuperdögös Playboy-modellt bolondít a belga futballista

A magánéletben nagyobb játékos, mint a pályán.

Jamaicai bobcsapat? Az ikonikus egység a téli olimpia titkos favoritja

A férfiak után a hölgyeknek is összejött a bravúr.

Az Instagram 5 legbefolyásosabb bugyimodellje

Alexis Ren és Candice Swanepoel képei mindent visznek.

Az argentin műsorvezető feszes mellei majd' kiszúrják az ember szemét

Charlotte Caniggia nagyon népszerű Dél-Amerikában.

Hol kell tárolni és mikor kell cserélni a borotvapengéket? Mindkét kérdésre itt a válasz!

A kipirosodott bőr, a benőtt szőrszálak és egy csomó borotválkozás közben fellépő sérülés megelőzhető!

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft