2017 a pornó prosperitásának éve volt

Így fejlődött a szórakoztatóipar legfelnőttesebb ága.
Forrás: Getty Images
Előfizetek

Így fejlődött a szórakoztatóipar legfelnőttesebb ága.

Ha valaki azt mondja nekem év elején, hogy a PornHub piacra dob egy menő kabátot, illetve a hagyományos tartalmak mellett SFW-kontentet is elkezd gyártani, alighanem körberöhögöm, és egy párhuzamos univerzumot emlegetek. Nagyot koppantam volna, ha ez megtörténik, mert decemberre mindkettő megvalósult. A piacvezető cég és a Moose Knuckles aktusából egy szőrös kis fekete született, Lisa Ann pedig ejtőernyőzés közben nyílt meg a rajongóinak.

Olvasd el ezt is!

A 45 éves színésznő már nem aktív szereplője a pornóiparnak, ugyanez elmondható sajnos a korábbi közönségkedvenc Mia Khalifáról is. A libanoni származású lány azért szerencsére nem tűnt el az éterből, november elején például az öt legfontosabb szexkérdésre válaszolt. Szerencsére egyre-másra tűnnek fel új arcok a videókban, Ella Hughes például a jogi egyetemet hagyta ott a pornó miatt. A Baywatch-bombázó Traci Bingham csak kacérkodott ezzel a gondolattal, de csúnyán ráfizetett.

Sokak szerint nem a cél, hanem az odáig vezető út a fontos. A PornHub fejlesztői másképp gondolkodnak erről, mert ők mesterséges intelligencia segítségével rövidítenék le a felhasználók keresésre fordított idejét. Egész pontosan arcfelismerő algoritmusok segítségével akarják megjelölni a videók szereplőit.

Ha már az újításoknál tartunk: az okospornó után, a virtuális verziótól vár forradalmi áttörést a piacvezető portál. Corey Price-ék azt persze nem verik nagy dobra, hogy a túlzott fogyasztás merevedési zavart okozhat, de azt elismerik, hogy telefonon nem ajánlatos ilyen jellegű videókat nézegetni.

Olvasd el ezt is!

Szomorú év volt az idei, olyan szempontból, hogy egy 80 éves legenda is befejezte pályafutását. Adriana Chechik szerencsére még itt van, és nem fél bevezetni minket a kulisszák mögé.

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Madison Ivy teste továbbra is verhetetlen
Klasszikus, bombaerős Corvette 21. századi köntösben

Brutális adottságokkal érkezik az Equus Throwback.

Spielberg ötödször is filmre viszi Indiana Jones kalandjait

Harrison Ford egyszerűen képtelen kinőni a szerepből.

Libri irodalmi díjak 2018 Kiderült, hogy melyik tíz könyvre szavaz a zsűri és a közönség

Főszerkesztőnk, Bus István is részt vett a végleges lista megalkotásában.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft